Пловдивски пейзажи — Галерия L`UNION
19182
post-template-default,single,single-post,postid-19182,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Пловдивски пейзажи

 

Галерия L’union de Paris – Пловдив

представя Вихрони Попнеделев
Пейзажи от Пловдив, живопис

26.03. 19 – 26. 05. 2019г.

Галерия L’union с удоволствие представя за осми път изкуството на художника Вихрони Попнеделев.

От 2003 до 2017 година в неговите самостоятелни  изложби  показахме различни жанрове на изобразителното изкуство – портрети, автопортрети, голо тяло, натюрморт, а сега за първи път пространството на галерията ще се изпълни със серия пейзажи от родния град на твореца  – Пловдив.

Вихрони  обръща поглед към столицата на културата, за да включи в своя визуален разказ усещанията си за пъстротата на града, светлините, мириса, смеха на хората, шумните и безшумни разговори.

Наситени с много цвят, динамика и експресивност, характерени за начина му на изразяване, живописните платната ни разкриват авторовото виждане за архитектурата на емблематични сгради и живота в градското пространство.

Служейки си с познати сюжети, свободният по дух художник извиква у зрителя едно щастливо усещан  за това, че живота в града е прекрасен.

 

 

 

 


КЪМ ИЗЛОЖБИТЕ >>